Planten zijn er in zoveel vormen, geuren en kleuren. En toch haalt maar een fractie van die rijkdom het doorsnee bord of boeket. Jammer toch? Met mijn werk breng ik een ode aan die botanische rijkdom. De weelde van de natuur is mijn inspiratiebron.

HALLO, IK BEN YO

Ik ben Yo en plantengek was ik al van toen ik als kind de Pajotse bermen afschuimde. Niet geheel onverwacht liet ik de redactiedesk na 15 jaar achter mij om zelf met de handen in de grond te zitten. Een schat aan eetbare blaadjes en bloemen naar de Brusselse keukens brengen, was mijn missie. Tien jaar lang teelde ik kruiden en eetbare bloemen voor chefs en wakkerde zo hun creativiteit aan. Nu wijs ik startende kruidentelers de weg met de Masterclass Kruiden. Afgelopen jaar koos ik voluit voor bloemen maar met dezelfde missie: jou laten genieten van de enorme diversiteit die planten bieden.

ACHILLEA: FARMER & FLORIST

Het veld is een lappendeken van bomen en heesters, kruiden en bloemen dat elk seizoen weer anders kleurt. Het ligt verscholen in de plooien van het Pajottenland bij Brussel. Ik teel er een assortiment bio bloemen en snijgroen voor floristen. Al dat moois verwerk ik ook zelf in boeketten. Daarin combineer ik de wilde schoonheid met de charme van oude tuinen. Als ik jou kan laten meegenieten van al dat moois, kan mijn dag niet meer stuk.

zondag,maandag,dinsdag,woensdag,donderdag,vrijdag,zaterdag
januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december
Winkelwagen

Je hebt nog niets besteld

Return To Shop

Heb je nog vragen? Bewerk je bericht
Voeg toe

Voeg toe

De korting wordt berekend bij het afrekenen